Mijn werk

Jullie kijken er al zo lang naar uit, jullie trouwdag! Maar één dag is maar zo kort, het liefst vier je de liefde toch oneindig? Gelukkig kan dat gewoon, ook na jullie bruiloft, maar de herinnering aan die ene dag wil je wel voor altijd bij je houden. Nagenieten van jullie prachtige trouwdag doe je met vrienden, familie, de verhalen én natuurlijk de trouwfoto's. Hoe mooi is het om dit aan te vullen met bewegend beeld! Het kunnen bekijken en laten zien van een trouwclip meteen na jullie trouwen is toch fantastisch! Ook over een paar jaar wanneer er nieuw geluk in jullie leven is gekomen, bijvoorbeeld kinderen, kleinkinderen, nieuwe vrienden en collega's! Helaas hoort afscheid ook bij het leven, heel fijn én bijzonder is het dan om bewegend beeld van jullie dierbaren te hebben, geschoten op één van de meest feestelijke dagen van jullie leven. Deze herinnering blijft voor altijd. Een trouwvideo van jullie bruiloft! Inmiddels zijn vele bruidsparen jullie voorgegaan en zij zullen bovenstaande beamen. Kijken jullie mee?

 • Loïs ♡ Jaco (Dubbelinbeeld.nl)

  "Wat een prachtige beelden hebben jullie gemaakt! We zijn echt ontzettend onder de indruk hoe jullie de dag zo perfect hebben kunnen vastleggen. Precies zoals we de dag herinnerde, stond deze op beeld. Ik kon het niet droog houden tijdens het bekijken van de video de eerste (en tweede, en...) keer. Ontzettend bedankt voor deze fantastisch waardevolle herinnering."

 • Mandy ♡ Kevin

  "Wat zijn wij blij met onze keuze voor Wendy!! Al vanaf het eerste contact via Skype hadden we een leuke klik! Het is duidelijk dat ze weet waar ze het over heeft en ze geeft goede tips en adviezen. Op het moment dat wij de same day edit zagen waren wij verbluft en ook vele genodigden met ons. Wendy heeft duidelijk een goed oog voor stijl en romantiek. We waren zo verbaasd hoe goed het haar gelukt is alle bijzondere momenten die wij hebben ervaren vast te leggen. Daarnaast is Wendy ook nog eens een erg fijn mens als persoon. Kortom, Wendy is een toppertje!"

 • Janinke ♡ Bjorg

  "Lieve Wendy! Om jou te vragen voor onze bruiloft was werkelijk de allerbeste keuze ooit! Nog geen week later zitten wij, de door jou gemaakte geweldige clip, telkens opnieuw te bekijken met tranen in onze ogen. Wat heb jij alles ontzettend mooi vast weten te leggen op deze speciale dag! Je bent sociaal, spontaan, heerlijk in de communicatie, niet op de voorgrond aanwezig en je levert echt vakwerk! Kortom je bent echt een kanjer! Bedankt dat jij er bij was op deze geweldige dag! Je hebt hele mooie dierbare herinneringen voor altijd vastgelegd voor ons.... deze zijn zoveel waard voor ons!"

 • Lonneke ♡ Ludo (Dubbelinbeeld.nl)

  "We konden niet wachten op onze trouwclip... maar het was het wachten meer dan waard! Wat een geweldige film, een bijzonder mooie herinnering aan een fantastische dag. Onze lieve vrienden en familie zo mooi in beeld gebracht. En wat leuk om de feestavond met een knaller van een same day edit te beginnen. Ook de reactie van onze gasten hierop was te gek! Wendy bedankt, het was super om jou en Cathy de hele dag bij ons te hebben. Jullie zijn een heel fijn duo met een perfect inlevingsvermogen en jullie hebben samen onze dag zo mooi dubbel in beeld gebracht. Nogmaals onze complimenten, wij genieten (oneindig) na!"