Een trouwclip is prachtig om te hebben, hiermee vertel ik jullie verhaal, gemonteerd op de door jullie gekozen muziek. Het ruwe materiaal blijft eigendom van MyWeddingVideo.nl en wordt tot maximaal 3 maanden, na oplevering van de videoclip, bewaard.

Ja, indien jullie bepaalde wensen hebben dan kunnen we die vooraf doornemen zodat ik hier op de dag zelf rekening mee kan houden.

Nee, MyWeddingVideo.nl beschikt over voldoende ervaring om alleen de mooiste shots te verwerken in de montage. Vooraf bepaalde wensen doorgeven kan uiteraard wel.

Ja dit kan, voor € 499,- extra kan ik een dagweergave van 6-8 minuten voor jullie verzorgen.

Een videoclip heeft de lengte van 1 nummer, ongeveer 3 tot 5 minuten. Bij een dagweergave worden 2 tot maximaal 3 nummers onder de video gemonteerd. De lengte is ongeveer 6-8 minuten. In beide gevallen is de lengte afhankelijk van het aantal uren dat ik aanwezig ben om te filmen. Daarnaast is de lengte afhankelijk van jullie dagindeling; hoe gevarieerder de dag, hoe meer variatie in beeld. Belangrijk: Het gaat niet om het aantal minuten maar om jullie dag die mooi wordt weergegeven in een video die boeit, continu de aandacht houdt en nooit gaat vervelen!

Nee, tijdens de ceremonie loop ik rond en maak ik veel korte (sfeer)shots. De audio wordt wel in z'n geheel opgenomen door middel van dasspeldmicrofoons (3 stuks). Wanneer jullie de volledige ceremonie of kerkdienst op beeld willen hebben dan adviseer ik om een zelf een videocamera (camcorder) te regelen en deze op statief mee te laten draaien.

De prijzen zijn inclusief BTW. De eventuele reiskosten zijn variabel (reisuren, km's en parkeerkosten).

Ja, in het same day edit pakket is dit inbegrepen.

Ja dit kan, kosten hiervoor zijn € 25,- per stuk.

Goed! Er wordt onderling (meestal) goed gecommuniceerd waardoor we elkaar niet of nauwelijks 'in de weg' lopen. Hierdoor kunnen we beiden de mooiste plaatjes schieten. Zelf werk ik regelmatig samen met fotografe Cathy Hoogenboom waar ik dubbelinbeeld.nl mee ben gestart.

Precies zoals jullie dag er ook uit zou zien zonder een videograaf. Ik regisseer niet of nauwelijks en maak o.a. gebruik van telelenzen waardoor jullie me niet of nauwelijks op zullen merken. Het wordt echt een weergave van jullie dag.

Ja dit kan. Zodra de offerte is opgesteld kunnen jullie deze tevens als optie beschouwen. Geldigheid van de offerte is 14 dagen, tenzij anders is overeengekomen. Na deze 14 dagen komt jullie gekozen datum weer vrij tenzij de opdracht voor die tijd wordt bevestigd.

Niet standaard, dit gaat altijd in overleg met het bruidspaar en nee is ook een antwoord... :)

Ja dit kan, de video wordt standaard geupload op vimeo.com (standaard beveiligd met een wachtwoord).

Het uiteindelijke resultaat van jullie mooie dag blijft bestaan, het ruwe materiaal wordt na 3 maanden verwijderd.

Zowel het filmen als het monteren doe ik alleen. Mochten jullie een tweede cameraman/vrouw willen dan kan ik dit uiteraard wel voor jullie regelen (uiteraard tegen vergoeding).

Ik werk samen met een aantal collega-videografen en zal dan op zoek gaan naar gepaste vervanging.

Nee, dit is niet mogelijk. MyWeddingVideo.nl levert alleen complete pakketten.