Over mij

Na voor verschillende bedrijven gewerkt te hebben in de online marketing en e-commerce ben ik in 2011 gestart met het filmen van bruiloften onder de naam MyWeddingVideo.nl. Ik woon en werk vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel, heb 3 kindjes (Evie, Tijn & Davi), ben getrouwd met Sander, heb 5 alpaca's (Joop, Guus, Ted, Freek & Bloem), 7 kippen (Nora, Koosje, Suus, Fee, Fien, Teun en Juan), 2 katten (Humor & Beer) en 2 cavia's (Olaf & Oscar). In mijn vrije tijd geniet ik het meest van mijn gezinnetje en de diertjes die we hebben en vinden we het heerlijk om er met de camper op uit te trekken. Mijn passie? Het vastleggen van liefde!

Ik ben in de zomer van 2013 zelf in het huwelijksbootje gestapt en heb dus inmiddels zelf mogen ervaren hoe bijzonder en speciaal het is om ja te zeggen tegen de liefde van je leven. Dit heeft mij nog meer doen beseffen hoe waardevol mijn werk als bruiloft videograaf is. Ik ben altijd op zoek naar meer. Details, die ondeugende lach, die knipoog van je vader... Juist dit maakt jullie trouwvideo tot een herinnering om nooit te vergeten. Gedurende de dag ben ik onzichtbaar voor jullie en de gasten, waardoor de mooiste, echte beelden geschoten kunnen worden. Dit levert die spontane beelden op die je het liefst ziet, ook van jullie dierbaren!"

Werkwijze

Op het moment dat jullie geïnteresseerd zijn in MyWeddingVideo.nl maken we een vrijblijvende Skype- of FaceTimeafspraak om allereerst kennis te maken. We nemen meteen jullie wensen door en bekijken of hier één van de pakketten bij aansluit. Is de klik er en gaan jullie akkoord met de toegestuurde offerte dan zetten we de datum vast en zien jullie me op jullie trouwdag. Afhankelijk van jullie pakketkeuze ga ik 's avonds (bij same day edit) of achteraf met de montage aan de slag. Jullie bepalen de muziek die onder de film geplaatst moet worden. Het eindresultaat krijgen jullie binnen 10 weken digitaal toegestuurd (afhankelijk van seizoen). Vragen? De meest voorkomende vind je terug op de FAQ pagina. Staat jullie vraag er niet tussen, neem dan telefonisch of via e-mail contact met me op!