Ervaringen van bruidsparen

MyWeddingVideo.nl

Dat een bruiloft video een grote toegevoegde waarde heeft, hebben jullie wellicht al bedacht maar hoe gaat dat nou precies in z'n werk? Is het niet vervelend dat er nog een extra camera op jullie gericht is? Deze vraag krijg ik regelmatig, daarom deel ik graag de ervaringen van bruidsparen die jullie zijn voorgegaan. Hierin vertellen bruidsparen o.a. hoe zij de aanwezigheid van MyWeddingVideo.nl hebben ervaren.


Onze dag begon niet helemaal vlekkeloos, bloemist had zich verslapen! Tijdens het filmen heeft ze echt alles gedaan om de bloemist wakker te krijgen:) We hebben eigenlijk amper gemerkt dat ze erbij was! Maar wat hebben wij een prachtig filmpje van haar ontvangen! Snel ook! De mooiste kiekjes heeft ze vast gelegd, al moest ze op de grond liggen of gooide ze haar drone de lucht in! Echt onze complimenten hoe je hebt bijgedragen op onze trouwdag!! We zouden je aan iedereen aanraden!!

Lianne & MennoGetrouwd op 24.10.2019

Wendy is een fantastisch videograaf die onze trouwdag perfect in beeld heeft gebracht. Ze is creatief, sociaal en zeer professioneel. Ze gaf ons een fijn gevoel en konden ook plezier met haar beleven. Wij gunnen iedereen Wendy als videograaf!

Samantha & TulaGetrouwd op 13.09.2019

Het contact met Wendy liep heel soepel en snel en op de dag zelf ging ze meteen goed van start met het maken van de mooiste shots. Ze heeft de dag fantatisch vastgelegd. Hoe ze het doet weet ik niet, maar ze heeft het voor elkaar gekregen om in amper 4 minuten onze hele dag samen te vatten zonder een belangrijk detail te vergeten. Fantastisch; wat een super mooie herinnering aan deze mooie dag! Onwijs bedankt Wendy!

Barbara & NilsGetrouwd op 18.05.2019

Op 3 mei 2019 mochten wij onze mooiste dag beleven. Wij wilden het anders, en de daarbijhorende vakmensen die dit ook anders konden vastleggen. Elke dag zijn we zo blij dat Wendy onze bruiloft heeft vastgelegd! Wij hebben iedereen bestookt met onze Weddingclip die is gemaakt!

En Wendy, je bent een heel fijn persoon om mee te werken, soms wisten we niet eens dat je in de buurt stond...achteraf hebben we mogen zien waar jij je oog allemaal op hebt laten vallen en zo er voor gezorgd dat alles wij hebben gemist die dag....toch nog hebben meegemaakt! Heel erg bedankt, je bent een vakvrouw die zelfs bij onze 'anders dan anders' bruiloft heel goed paste!

Suzanne & IvoGetrouwd op 03.05.2019

Een videograaf en dan in het bijzonder MyWeddingVideo.nl is dé perfecte aanvulling voor een blijvende en levende herinnering aan je mooiste dag. Bewegende beelden op mooie muziek is meer dan waardevol. Wendy is niet alleen ontzettend professioneel en geeft hele goede tips, ze is ook erg behulpzaam, grappig, vrolijk, flexibel en sociaal. Ze is onzichtbaar en toch vond elke bruiloftsgast haar leuk. Bij Wendy vergeet je de camera en toch heeft ze elk moment 'gepakt'. Mijn man wilde eigenlijk geen videograaf, maar is inmiddels nog enthousiaster. Wendy is de beste keuze!

Claudine & PerryGetrouwd op 30.06.2018

Wendy is voor onze bruiloft in juni 2018 naar Italië gevlogen. We hadden slechts een intiem gezelschap uitgenodigd tijdens dit weekend en daarom was een goede persoonlijke klik met de videograaf erg belangrijk. Vanaf het eerste skype gesprek wisten we dat dit wel goed zat. We hebben veel leuke reacties van onze gasten gehad over de weddingclip maar ook over hoe spontaan en vrolijk ze is. Wendy zit vol energie, ook toen ze na een bruiloft in Nederland ‘s ochtends al heeeel vroeg op het vliegtuig moest stappen om op tijd in Italië te zijn toverde ze een lach op vele gezichten. Ze heeft een eigen stijl die goed terug te zien is in de clips op haar website. Ze is super enthousiast, duidelijk in haar communicatie en zorg voor een ontspannen sfeer. We kunnen haar zeker aanbevelen!

Mireille & WilcoGetrouwd op 16.06.2018

Voor de grote dag hebben we uitgebreid met Wendy gesproken via FaceTime, dat was meteen erg gezellig. We hebben in dat gesprek onze wensen en ideeen uitgewisseld. Op de dag zelf was het super ontspannen met Wendy erbij, geen geforceerde shots (waar ik zelf niet zo van hou..) maar de hele dag een relaxte ontspannen sfeer. Het resultaat is geweldig, we hebben de film al zo vaak gekeken, steeds zie je weer andere dingen. We hadden niet verwacht dat een film van je huwelijk zo’n grote toevoeging zou zijn bij het nagenieten. De film is geweldig en we zijn super blij hoe Wendy deze gemaakt heeft, fantastisch. Ik zou myweddingvideo aan iedereen aanbevelen!

Renée & WardGetrouwd op 08.12.2018

We have met Wendy on a friend’s wedding a while ago. Since we have been so impressed by her work, we wanted to have her on our wedding as well and we were very happy that Wendy was ready to drive all the way from Rotterdam to our Wedding near Frankfurt, Germany. She was the perfect choice and the video she made has blown us away. Wendy managed to captured all the important moments and the whole atmosphere of the day and made a beautiful movie out of it. We cannot stop watching it :) Wendy is a very nice and fun person and it was a pleasure working with her. We can definitely recommend her. Thanks for everything, Wendy!

Lisa & MarkusGetrouwd op 08.09.2018

Na mijn geweldige aanzoek op vakantie hebben we bij terugkomst gelijk Wendy geïnformeerd of ze onze bruiloft wilde vastleggen! We hebben haar eerder ontmoet bij de bruiloft van onze beste vrienden. We waren toen al onder de indruk.

Wendy is een kanjer! Ze heeft onze dag vastgelegd in een fantastische film, familie en vrienden iedereen staat er op. Ze is professioneel en wij voelde ons meteen op ons gemak. Ik zou haar aan alle mooie bruiloften die gaan komen voor het volgende jaar zeker adviseren. Wendy!! Nogmaals super bedankt. Ga door met je plezier en passie, we vinden je een topper!

Florien & CalvinGetrouwd op 11.08.2018

Wat zijn wij blij met onze keuze voor MyWeddingVideo.nl voor onze bruiloftsvideo!! Al vanaf het eerste contact via Skype hadden wij een leuke klik met Wendy. Het is duidelijk dat ze weet waar ze het over heeft en geeft goede tips en adviezen. Het uiteindelijke resultaat is waanzinnig mooi geworden. Op het moment dat wij de same day edit zagen waren wij verbluft en ook vele genodigden met ons. Wendy heeft duidelijk een goed oog voor stijl en romantiek. We waren zo verbaasd hoe goed het haar gelukt is alle bijzondere momenten die wij hebben ervaren (en ook momenten die wij zelf gemist hebben) van een lach en een traan vast te leggen. Daarnaast is Wendy ook nog eens een erg fijn mens als persoon. Ze is geduldig, denkt goed mee, hartelijk en is lekker enthousiast. Het verbaasde ons dan ook niet dat ze het goed kon vinden met onze genodigden en de fotograaf. Kortom, Wendy is een toppertje! Helaas trouwen we maar een keer. Al denken we wel dat we elkaar vast nog wel eens gaan zien.. we willen namelijk niet meer té lang wachten met kinderen ;)

Mandy & KevinGetrouwd op 10.08.2018

Op 13 september 2017 gaven mijn man en ik elkaar het ja-woord in Toscane. Wendy wilden we graag bij onze dag hebben. Voorafgaand aan onze bruiloft belden we nog eens om alles af te stemmen en kwam ze met goede tips. Op de dag zelf was Wendy aanwezig op alle belangrijke momenten, maar op het moment zelf hebben we totaal geen idee gehad dat Wendy er was. Toen wij achteraf de video bekeken, verbaasden we ons dat ze echt niets heeft gemist. Ontzettend knap. Van onze gasten kregen we achteraf te horen dat ze zo professioneel te werk ging. Daarnaast is Wendy natuurlijk ook gewoon een hele leuke, gezellige meid. Wendy raden we zeker aan als videograaf en we vinden het bijzonder dat zij de mooiste dagen uit ons leven heeft vastgelegd in een video. Lieve Wendy, dank je wel voor alles!

Elisah & ChristianGetrouwd op 13.09.2017

Een videograaf op onze bruiloft? Dat was niks voor ons! Iemand met een enorme camera die de hele dag enorm zichtbaar is, leek ons enorm hinderlijk. Gelukkig kwamen we via Cathy van Dubbel In Beeld in contact met Wendy. Na twee gezellige telefoongesprekken en het bekijken van voorbeelden op haar website waren we overtuigd: Wendy mocht onze dag vastleggen! Zonder te overdrijven kunnen we nu zeggen dat dat de beste beslissing voor onze trouwdag was. Wendy was gezellig aanwezig en we zijn ons nauwelijks bewust geweest van de (kleine!) camera. En het resultaat was prachtig! Zowel de same day edit versie als de “eindversie” kijken we nog regelmatig met heel veel plezier terug. En we hebben enorm veel complimenten van onze bruiloftsgasten gekregen. Wendy heeft een enorm goed oog voor detail en heeft niet alleen ons, maar ook onze dierbaren mooi in beeld gebracht. Kortom: een prachtige en waardevolle herinnering aan onze mooiste dag!

Trudy & JosGetrouwd op 29.09.2017

We konden niet wachten op onze trouwclip... maar het was het wachten meer dan waard! Wat een geweldige film, een bijzonder mooie herinnering aan een fantastische dag. Onze lieve vrienden en familie zo mooi in beeld gebracht. En wat leuk om de feestavond met een knaller van een same day edit te beginnen. Ook de reactie van onze gasten hierop was te gek! Wendy bedankt, het was super om jou en Cathy de hele dag bij ons te hebben. Jullie zijn een heel fijn duo met een perfect inlevingsvermogen en jullie hebben samen onze dag zo mooi dubbel in beeld gebracht. Nogmaals onze complimenten, wij genieten (oneindig) na!

Annebet & GerritGetrouwd op 27.10.2017

Wendy heeft onze trouwdag op 24 december vastgelegd en wat zijn we hier blij mee. Ze was er de hele dag en zo spontaan en vrolijk! Ze heeft momenten gefilmd die ons zelf die dag ontgaan zijn. Helemaal tof. We hebben de film al diverse malen gezien en het blijft fantastisch. Wendy ontzettend bedankt. Veel liefs en veel succes in de toekomst!

Marjan & PietGetrouwd op 24.12.2017

Lieve Wendy! Om jou te vragen voor onze bruiloft was werkelijk de allerbeste keuze ooit! Nog geen week later zitten wij, de door jou gemaakte geweldige clip, telkens opnieuw te bekijken met tanen in onze ogen. Wat heb jij alles ontzettend mooi vast weten te leggen op deze speciale dag! Je bent sociaal, spontaan, heerlijk in de communicatie, niet op de voorgrond aanwezig en je levert echt vakwerk! Kortom je bent echt een kanjer! Bedankt dat jij er bij was op deze geweldige dag! Je hebt hele mooie dierbare herinneringen voor altijd vastgelegd voor ons.... deze zijn zoveel waard voor ons!

Michelle & FrankGetrouwd op 19.05.2018

A big shout out to Wendy van MyWeddingVideo!! Wij kunnen niet gelukkiger zijn met de keuze voor MyWeddingVideo voor de vastlegging van onze huwelijksdag! Ongelooflijk gaaf om de aaneenschakeling van waardevolle geluksmomentjes keer op keer te kunnen beleven door Wendy en haar oog voor detail, haar superwoman-power om alle momenten die zó veel bevatten vast te leggen!! Buiten haar professionele kwaliteiten is Wendy bijzonder vriendelijk, humoristisch en zorgt ze ervoor dat je je gelijk op je gemak voelt. Heel prettige eigenschappen voor iemand die je de hele dag om je heen hebt!

Anne & SebastiaanGetrouwd op 02.09.2017

Super ervaring! Wij zijn echt heel blij met onze video en de samenwerking met Wendy. Heel relaxed en rustig en met zo veel gevoel onze clip gemaakt! Ik kan er naar blijven kijken! Het enige jammere was dat de drone-beelden bij ons helaas niet gelukt zijn, die hadden wij graag in de clip gehad maar verder echt helemaal top! En wendy kun je prima op je feestje en om je heen hebben, we zouden het zó weer doen en dan zeker met Wendy erbij!

Amber & RobbertGetrouwd op 01.09.2017

Op 14 juli 2017 heeft Wendy onze bruiloft vastgelegd. Het weer werkte in eerste instantie helemaal niet mee, maar later kwam de zon toch kijken. Ik had overdag al door dat Wendy erg professioneel te werk ging, maar kreeg dit naderhand ook van andere mensen te horen. Het mooiste was dat vooral tijdens de ceremonie we totaal niet door hadden dat ze er was, maar nu we het eindresultaat gezien hebben zijn we echt verbaasd hoe ze al die mensen, reacties en knipogen vast heeft kunnen leggen - en dan ook nog vanuit fantastische hoeken. Heel professioneel en een geweldig resultaat, de clip zullen we nog vele jaren terug kijken. Bedankt, van ons allebei!

Elke & SebastiaanGetrouwd op 14.07.2017

Wil je een super gave/mooie/ontroerende video van je bruiloft; dan moet je bij Wendy zijn! In één woord; GEWELDIG! Wendy is een super professionele en hele gezellige en fijne videograve die op een super fijne manier je begeleid tijdens de dag en zo een schitterende video hiervan creëert!

Laurenza & PimGetrouwd op 07.07.2017

Op onze trouwdag heeft Wendy voor een onuitwisbare herinnering gezorgd: van 's ochtends tot 's avonds de meest prachtige opnames gemaakt en professioneel gemonteerd tot een kippenvel-moment in de avond.

Wendy & HansGetrouwd op 23.06.2017

In 1 woord! TOP... Wat is Wendy een geweldige vrouw. Een fijn mens om mee samen te werken. Ze heeft onze bruiloft onwijs mooi weten vast te leggen. Niemand van de gasten wist wat ze van een videograaf moesten verwachten. En nu willen anderen het ook. Kortom DOEN. Dank je wel Wendy!

Lisette & StanGetrouwd op 01.07.2017

Wauw! Wat zijn wij ongelofelijk blij met jou! We zijn vanaf de eerste keer dat we je zagen begonnen met lachen en we zijn er daarna niet meer mee opgehouden. Het was voor ons zo vanzelfsprekend om jou de hele dag om ons heen te hebben. Dit begon gelijk al 's morgens met alle gasten bij het zwembad.. en vanaf daarna ben je lekker je eigen pad gaan volgen om de meest schitterende momenten vast te leggen. Het was ontzettend fijn en gezellig om jou bij het aankleden erbij te hebben.. of juist, zoals Erik zei: Wendy was erbij, maar ik heb er niets van gemerkt. Toen de ceremonie eenmaal begon hebben we je eigenlijk helemaal niet meer gezien, maar wauw, wat heb je er iets moois van gemaakt. Iedere keer weer als we de film kijken (inmiddels al meer dan 100x) zijn we weer in Italië en herbeleven we het opnieuw. We kunnen niet vaak genoeg dank je, dank je, dank je wel zeggen. Je bent fantastisch!

Judith & ErikGetrouwd op 10.06.2017

Wendy heeft afgelopen zomer een prachtig filmpje gemaakt van ons huwelijk. Het was ook heel fijn om met haar te werken. Ze luisterde bijvoorbeeld erg goed naar wat we wel of niet wilde. Wendy is een topper!

Olivia & OlivierGetrouwd op 17.06.2017

Wendy heeft onze onvergetelijke intieme bruiloft in Italië gefilmd. Vanaf het eerste contact klikte het gelijk. En wat was het fijn om Wendy hierbij te hebben. Zo lief, zorgzaam, deskundig en hartelijk! Een geweldige persoonlijkheid. Ze wist precies wat ze deed en heeft op een onzichtbare manier prachtige en bijzondere momenten zichtbaar gemaakt. Ongelofelijk knap hoe zij onze persoonlijke momenten wist te pakken met haar camera. Zo puur en echt zoals we zijn. De beelden ontroeren telkens weer opnieuw en iedereen die er naar kijkt krijgt tranen in zijn ogen. Wij raken zelf ook niet uitgekeken... Wendy, bedankt dat jij deel uit maakte van ons team. Je bent geweldig om mee samen te werken en ik kan je dan ook aan iedereen die een prachtige levende herinnering wil hebben van harte aanbevelen. 1000x dank!

Mireille & DennisGetrouwd op 27.05.2017

Wendy heeft het ongelooflijke talent om de mooiste momenten te vangen en vast te leggen! Naast dat ze een heel fijn persoon is om om je heen te hebben gedurende je huwelijk, weet ze zichzelf ook onzichtbaar te maken zodat je niet eens door hebt dat ze aan het filmen is. We hebben enorm veel complimenten gekregen over de same-day-edit en het uiteindelijk eindresultaat is fantastisch!

Anne Marijn & AlexanderGetrouwd op 20.05.2017

Onbeschrijfelijk, wat zijn wij blij met de video! We genieten er nog vaak van. Als we de video laten zien aan mensen, hoeven we er niets bij te vertellen, het spreekt voor zich. De bewegende beelden laten zo mooi de dag en de sfeer zien. Het is bijzonder om te zien, dat Wendy in staat is om de kleinste bijzondere en intieme momenten vast te leggen. Ze is op het juiste moment op de juiste plaats, zonder dat het voelt of er een camera op je gericht staat. Daarnaast is Wendy een ontzettend leuke en lieve vrouw, die van te voren heel goed luistert naar je wensen. Op de huwelijksdag heb je door haar professionele manier van werken niet in de gaten dat ze er is. Wij bevelen Wendy van harte aan bij iedereen. Een video is zo'n waardevolle herinnering!

Ann & StijnGetrouwd op 17.12.2016

We zijn erg tevreden over my Wedding Video. Vanaf het eerste contact hadden we een zeer goed gevoel bij Wendy. Ze heeft zich tijdens onze dag super flexibel opgesteld en heeft de mooiste shots gemaakt zonder daarbij de fotograaf of de gasten ten last te zijn. Het resultaat was fantastisch! We hebben van heel veel mensen super positieve reacties gekregen over de film die precies de juiste snaar van de dag wist te raken. We kunnen Wendy aan iedereen aanbevelen!

Nicole & TimGetrouwd op 05.05.2017

Wij wilden geen openingsdans doen op ons feest en bedachten dat we ons trouwfeest wilde openen met een film van onze trouwdag, zodat de avondgasten een beeld zouden hebben van onze dag. Via onze fotograaf zijn we bij Wendy terecht gekomen en vanaf de kennismaking hebben wij geen enkele twijfel gehad in Wendy, wat een leuke, lieve vrouw die haar vak goed verstaat. De same-day-edit was geweldig, wat ontzettend knap om in zo'n korte tijd zo'n gave film te maken waarin alle hoogtepunten van de dag verwerkt zitten. We zijn ook door bijna al onze gasten aangesproken over de film, hoe mooi iedereen het vond en hoe leuk de opening van de avond op deze manier was. Inmiddels hebben we de film al tientallen keren terug gekeken en het blijft elke keer genieten.

Karin & NielsGetrouwd op 18.11.2016

Wow, wat was het fijn om Simon en jou om ons heen te hebben. Natuurlijk omdat jullie deze voor ons zo speciale dag zo fantastisch hebben vastgelegd. Maar stiekem hebben we ook erg genoten van de passie en professionaliteit die jullie uitstralen. Direct ‘volle bak’ aan de slag. Geweldig om jullie enthousiaste zoektocht naar de beste shots mee te maken en achteraf heeft het ons verwonderd dat jullie er tegelijkertijd in slagen geen afbreuk te doen aan de bijzondere, persoonlijke, en intieme momenten die bij zo’n dag horen. Sterker nog, ’t werd allemaal nog net ff specialer. Want wat is het leuk om de jurk te zien wapperen in de boomgaard waar we in de zomer zo veel tijd in doorbrengen en waar we een paar maanden geleden nog pruimen en appels plukten. Heb ik ’t nog niet eens gehad over de film, waar iedereen ons over aanspreekt en waar ik de volgende dag bij terugkeer naar huis op de pont (de veerbaas keek me wel heel raar aan) nog even wat traantjes om gelaten heb... Kortom, wij zijn zwaar onder de indruk. Diepe buiging!

Dia & SjaakGetrouwd op 11.11.2016

Nooit twijfelen en ALTIJD een videograaf nemen, dat is mijn eerste tip. Wendy haalt mij nog regelmatig uit mijn 'afterweddingdip', door weer heerlijk naar ons clipje te kijken. Het is toch onbetaalbaar om bewegende beelden te hebben van de mooiste dag van je leven?! Wat heeft zij een prachtige same day edit voor ons gemaakt. Wendy is ook superfijn om mee te werken. Ze is super aardig, doet haar ding zonder dat je het idee hebt dat je een camera op je neus hebt. Ook heeft ze een drone waarmee we een prachtige shot hebben van de kerk. Niet verder zoeken, WENDY IS EEN ABSOLUTE AANRADER!

Maaike & MichaelGetrouwd op 28.10.2016

Wat een fantastische vrouw! Dan heb ik het over onze videograaf Wendy. Met tranen in onze ogen hebben wij onze weddingclip al zo’n 100x gekeken. Wauw, wat is het onwijs gaaf om je mooiste dag van je leven te mogen herbeleven. Kippenvel en heel veel tranen van blijdschap! Wat hebben wij het getroffen met jou als onze videograaf. Tijdens de voorbereiding naar onze bruiloft hebben wij al veel leuke gesprekken samen gehad. Heerlijk hoe enthousiast je bent! Niet alleen je professionele, maar juist ook je persoonlijke aanpak heeft ons geraakt. Het was dan ook een genot om met je te mogen werken. De bewegende en sprekende beelden uit de videoclip zijn goud waard! Zoals we ook zeiden in onze ‘vows’: voor vandaag én voor alle dagen van ons leven! We zijn dan ook heel benieuwd naar de trouwfilm om onze geloftes opnieuw te mogen horen.

Linsey & DennisGetrouwd op 12.09.2016

Wat een fantastische, mooie weddingclip!! Wij hebben met tranen in onze ogen zitten kijken en laten het vol trots aan iedereen zien. Wij zijn zo blij dat jij de persoon bent geweest om onze dag te filmen en mee te maken, de clip ziet er zooo mooi uit, ik kan hem wel 100x opnieuw zien. Nogmaals bedankt voor alles, ik zal jou zeer zeker aanraden bij een ieder die een videograaf zoekt. Succes met alles wat de toekomst je brengen zal.

Marlous & ReinierGetrouwd op 09.09.2016

Wendy is een superheld. Ze heeft een ongelooflijk oog voor schoonheid, weet de mooiste kleinste lieve emotionele details te capteren en tegelijkertijd een giga scène te shooten (al dan niet met een drone). Ze loopt zichzelf 10.000 keer voorbij om maar niets te missen en ze is een absoluut plezier om erbij te hebben op jullie dag! Ze is super communicatief en heeft maar twee woorden nodig om te begrijpen wat je bedoelt. Op onze huwelijksdag maakte ze een same-day-edit waar 250 mensen op slag stil van werden. Achteraf maakte ze video's waarover iedereen maar blijft spreken. En terecht. Wendy is FANTASTISCH. Wij gaan haar een beetje missen nu onze trouwperiode voorbij is :) Gelukkig hebben we voor altijd de prachtige beelden die zij voor ons gemaakt heeft. We hadden ons geen mooiere herinnering kunnen bedenken. Dank je wel Wendy... xxx

Noemie & LodewickGetrouwd op 27 aug & 03 sept

Wendy van MyWeddingVideo.nl heeft voor ons een prachtige herinnering gemaakt aan de mooiste dag van ons leven. We hadden het ons niet beter kunnen voorstellen, zowel haar werkwijze vooraf en gedurende de dag maar ook het eindresultaat!

Coco & NieckGetrouwd op 26.08.2016

Wendy, heel erg bedankt voor jouw bijdrage aan onze onvergetelijke, prachtige dag. Iedereen die wij de clip laten zien is vol lof over de professionaliteit en de prachtige film. Het geeft een goede impressie van onze speciale dag. Jouw hulp in de voorbereiding en tijdens de dag hebben er mede voor gezorgd dat de dag zeer ontspannen is verlopen. Voor alle mensen met trouwplannen en die een videograaaf overwegen: zeker doen (heeft echt toegevoegde waarde)! En kies voor Wendy!

Jolanda & PimGetrouwd op 22.07.2016

Wendy, wat kan ik nog meer zeggen dan wat ik al heb gezegd haha. Ik ben superblij dat je onze dag hebt vastgelegd. Je bent lekker creatief, doet lekker je ding met passie en je legt alle momenten vast zonder te erg aanwezig te zijn. Je bent gemakkelijk in de omgang en denkt goed mee. Ik kan niets anders zeggen behalve top!

Kimanh & ViktorGetrouwd op 20.08.2016

Wat zijn wij blij met onze trouwclip! We hadden gekozen voor het 'same edit pakket' waarbij het clipje nog voor het feest op scherm wordt getoond. Het filmpje was zo mooi en iedereen in de zaal was ontroerd. Ook naderhand heb ik alleen maar ontroerende en mooie reacties gehad. Wendy heeft de details en de mooie momenten weten vast te leggen. Hierdoor geeft de clip precies weer hoe onze dag was: prachtig, beeldschoon en onvergetelijk. Een sprookje!

Anouk & ErwinGetrouwd op 08.07.2016

Wendy is een grandioos wijf. Ze is super gezellig, maar legt in de tussentijd wel even je bruiloft vast in de meest prachtige beelden. Na het zien van de final edit kregen we weer kippenvel en waren we weer even terug op het (ons!) landgoed.

Sandhya & FrankGetrouwd op 17.06.2016

Wat heb jij onze dag goed vast weten te leggen in een mooie trouwclip! Telkens als we de clip terugkijken krijgen we weer het fijne gevoel van onze bijzondere dag terug. Wendy is heel enthousiast en draait haar hand niet om voor een lastig stukje filmen. Ze probeert zelf de kat uit de boom te halen als deze bijna op de trouwjurk zit, haha! We hebben lang getwijfeld of we wel een videograaf wilde op onze bruiloft maar daar hebben we zeker geen spijt van gehad. Het resultaat is het dubbel en dwars waard! Bedankt voor de mooie trouwclip, niet alleen wij maar ook onze gasten waren er erg van onder de indruk!

Peti & RobGetrouwd op 03.06.2016

Lieve Wendy, het zal hier ongetwijfeld vaker voorbij zijn gekomen, maar wanneer we de video voor de 80ste keer starten schieten de tranen ons alweer in de ogen. Wat heb jij een ongelooflijk mooie clip afgeleverd !! Dankjewel hiervoor! Wendy is ontzettend betrokken, ze werkt kei hard, ze is ontzettend lief, gedreven en ze straalt als je haar met video bezig ziet. Zoek niet verder, maar boek Wendy vandaag nog voor jullie droomdag! Nogmaals, dankjewel lieve Wendy, door jou is onze mooiste dag de aller aller mooiste dag geworden.

Marleen & PimGetrouwd op 13.05.2016

Zo mooi, zucht. Ik heb onze 'myweddingvideo' nu minstens 50 keer gekeken en kan er geen genoeg van krijgen. Iedereen die we de clip laten zien is zwaar onder de indruk. Zeer professioneel, een vakvrouw!

Roos & TimGetrouwd op 04.07.2015

Voor ons zijn foto's en video's heeeel belangrijk .. Dit zijn tenslotte onbetaalbare herinneringen en wat is Wendy leuk zeg! Een fijn rustig gezellig persoon met goede ideeën, is duidelijk met afspraken en heel flexibel! Echt een aanrader is de Same Day Edit.. Ontzettend knap wat Wendy allemaal in die paar uurtjes kan monteren, echt super! Jij was een aanwinst voor onze dag en hebt het samen met Simon van photos4ever helemaal compleet gemaakt. We zien uit naar het eindresultaat!

Anne & StefanGetrouwd op 06.05.2016

Een 10 geven is een beetje gek en normaal doen wij dat ook niet, maar Wendy wat ben jij goed zeg! Wij zijn zo blij dat jij onze bruiloft hebt vast gelegd! De same day edit was prachtig en de gasten vonden het geweldig. Het is een wonder hoe jij de juiste momenten op het juiste moment weet vast te leggen! Daarom voor jou een 10!

Saskia & MennoGetrouwd op 28.06.2015

In juni 2015 zijn wij getrouwd en via de "weddingplanner" van het Zalmhuis (superlocatie te Rotterdam) zijn wij bij Cathy Hoogenboom (fotograaf) en Wendy Littel (videograaf) terechtgekomen. Twee superfijne vrouwen die hun vak goed verstaan. We kunnen werkelijk niets verzinnen wat ons is tegengevallen. Prachtige fotoreportage en een supermooie videoclip met mooie muziek. De videoclip is 's avonds, voordat wij met de 4 bruidsmeisjes de feestzaal in kwamen, getoond voor de gasten (wij stonden stiekem in de deuropening mee te kijken). De definitieve videoclip krijg je later toegestuurd; dan zit er nog een stukje van de avond bij. Geweldig!

Wilma & HenkGetrouwd op 26.06.2015

Onze trouwvideo?! Love love love. Super mooi gedaan, echt prachtig. Wij zijn heel blij met de video, onze complimenten. Heel knap hoe jij de hele bruiloft hebt weergegeven in 6 minuten. Wij hebben niet gemerkt dat jij al deze momenten heb vastgelegd, jij was net als Cathy er wel maar ook weer niet, wat ons een fijn gevoel gaf. Echt heel mooi hoe jij de momenten en alles er om heen hebt gefilmd. Elk detail staat er op. We zijn erg blij hoe onze trouwgeloftes door de video heen lopen. We kunnen niet wachten om de video aan iedereen te laten zien.

Helena & JeffGetrouwd op 09.06.2015

Wendy is enthousiast, creatief en stelt je op je gemak. Je kan merken dat ze haar vak met liefde en passie doet en dat zie je terug in alles. Ze weet de juiste momenten op film te pakken en vervolgens te monteren in een prachtige clip wat qua timing op de muziek ook helemaal goed zit. Het belangrijkste misschien nog wel is dat het echt een film van onze dag is geworden. Geen standaard, dertien in een dozijn maar een film die de sfeer van onze trouwdag ademt en dat zorgt voor een levensechte herinnering. De same day edit op de dag zelf zorgt ervoor dat je avondgasten een goede indruk krijgen van de dag en voor de daggasten en het bruidspaar is het een prachtige terugblik (tip: houd tissues bij de hand).

Joyce & AndréGetrouwd op 05.06.2015

Wendy Littel van My Wedding Video verdient voor ons in alle opzichten een dikke 10! Ze heeft ertoe bijgedragen dat onze prachtige dag nóg mooier werd dan wij hadden gehoopt. Wendy is een vakvrouw, professioneel, maar ook warm en betrokken. De videoclip (wij kozen voor de same day edit) is door ons, maar ook door onze familie en vrienden al vele malen bekeken en steeds weer blijft het mooi om te zien en horen wij complimenten over Wendy. Een fantastische herinnering aan een geweldig mooie dag. Nogmaals heel veel dank Wendy.

Debbie & JosGetrouwd op 30.05.2015

De video’s van onze bruiloften zijn in een woord fenomenaal te noemen. Meervoud, want Wendy heeft zowel onze Nederlandse als Hindoestaanse bruiloft voor ons vastgelegd. Van beide dagen heeft ze voor ons fantastische beelden gemaakt, die de dagen op een perfecte manier weergeven. De eerste keer dat we de video’s zagen, dachten we alleen maar: wauw! Dit gevoel is niet veranderd nadat we de video’s meerdere malen hebben bekeken, het blijft heerlijk om ernaar te kijken. Tijdens het voorbereidende gesprek was er meteen een klik en de verdere communicatie is ook altijd prettig en relaxed verlopen. Dit was op de trouwdagen niet anders. Wendy, bedankt voor de geweldige video’s die je voor ons hebt gemaakt. We hadden hoge verwachtingen en die heb jij zeker overtroffen.

Acacia & MarkGetrouwd op 23.05.2015 & 29.05.2015

Wat is Wendy fijn om mee te werken, een erg lieve en leuke meid! Het was net of ze er helemaal bij hoorde op onze trouwdag. We hebben veel lovende reacties gehad over onze same day edit en over Wendy zelf! Je hebt niet in de gaten dat ze aanwezig is en toch zet ze de mooiste momenten vast op de camera. Ze heeft onze dag prachtig vertaald in de Same Day Edit. Wij kunnen Wendy bij iedereen aanraden! Wij vinden een trouwfilm een echt toegevoegde waarde hebben. Zo fijn om thuis in alle rust alles terug te zien en na te genieten van je bruiloft. Wendy super bedankt voor je prachtige film!

Wendy & HilkoGetrouwd op 22.05.2015

Wendy heeft onze trouwdag geweldig mooi op film vastgelegd. Haar manier van werken is zeer prettig en niet storend, waardoor je je trouwdag beleeft alsof er niet gefilmd wordt. De samenwerking met onze fotografen verliep ook prima. Daarnaast is haar manier van monteren echt geweldig: ze weet ontzettend goed gebruik te maken van de muziek en special effects waardoor de film iets extra's krijgt. Wij genieten nog steeds!

Annemieke & MartienGetrouwd op 13.05.2015

Wendy heeft 25 april jl. onze trouwdag gefilmd met als resultaat een prachtig trouwfilmpje! De same day edit op de dag zelf was fantastisch, heel erg leuk om al een terugblik te zien van wat overdag heeft plaatsgevonden met name ook voor de avondgasten. Verder is Wendy een hele prettige persoonlijkheid en we bevelen haar dan ook van harte aan! Nogmaals bedankt Wendy.

Lydia & PeterGetrouwd op 25.04.2015

Als je de film kijkt heb je gewoon een WOW moment. Zo mooi hoe Wendy de dag van je leven zo kan vast leggen, zonder dat je er erg in hebt dat ze er is en zulke mooie beelden maakt. Zeker een aanrader als je een film van je bruiloft wilt hebben!

Evelien & VincentGetrouwd op 17.04.2015

We hebben de film inmiddels al vaak bekeken. Hij is in 1 woord: waanzinnig! We willen je heel erg bedanken voor het vastleggen van onze mooiste dag. Een betere herinnering hadden we ons niet kunnen wensen. Zo ontzettend knap hoe jij het hele verhaal van onze dag zo goed hebt kunnen weergeven. De sfeer, de emoties en alle waardevolle momenten zijn terug te zien. Het is echt een toegevoegde waarde van onze dag! We hebben veel complimenten gehad na de vertoning 's avonds op het feest. Bij deze: die zijn allemaal voor jou! We genieten nog steeds na!

Sonja & KlaasGetrouwd op 11.04.2015

Wendy heeft onze trouwdag 24-12 2014 op Landgoed Waterland vastgelegd. Dit was de beste keuze die wij hebben gemaakt. Wendy is een supervrouw, zij staat zo dicht bij je dat je het gevoel hebt dat je een dierbare om je heen hebt lopen. Hierdoor ben je jezelf en krijg je de mooiste beelden terug. Wendy heeft aan een half woord genoeg en legt de mooiste herinneringen vast. Geen vraag is te gek. De clip die Wendy heeft gemaakt is zo typisch "ons" met hele mooie tastbare herinneringen. Wil je je trouwdag gefilmd hebben denk dan aan Wendy. Na een gesprek begrijp je precies wat wij bedoelen.

Erika & JeroenGetrouwd op 24.12.2014

In een woord: briljant! Wendy is niet alleen een enorm lief persoon maar vooral ook een steengoede professional in haar vak. Wat zij voor elkaar krijgt om tot stand te laten komen in één dag; we begrijpen het nu nog niet. Ontelbare complimenten hebben wij gehad op de same day edit wat écht een toegevoegde waarde is aan je bruiloft. De rest van ons leven hebben wij deze prachtige beelden om terug te kijken. Ik sta niet graag in het middelpunt van de belangstelling maar met Wendy voelt het als een gezellig kletsmomentje. Geen serieus gedoe maar lekker ontspannen; dat zie je, dat voel je. Prachtig!

Linda & ArneGetrouwd op 03.10.2014

We willen je ONWIJS bedanken voor de mooie film die we binnen hebben gekregen! Dat was toch wel een van de mooiste cadeautjes dit jaar ;) We zijn er super blij mee! Uiteraard raden we je aan bij alle vrienden/familie en kennissen die nog gaan trouwen. Je bent een grote toevoeging geweest voor onze bruiloft; dank daarvoor!

Lisette & MartijnGetrouwd op 27.09.2014

Wel..niet..wel..niet...WEL!!! Wij zaten in dubio, wat doen we? Laten we onze prachtige dag vastleggen door een fotograaf én een videograaf of alleen een fotograaf? Al snel waren wij eruit, alle 2!! En totaal geen spijt! Want wat is het geweldig om de mooiste dag van je leven nog tal van keren terug te kijken. Wat wij zo mooi vinden aan de film, is dat je elke keer dat je hem terug kijkt, de dag weer opnieuw beleeft. Wendy is een hele fijne meid om mee te werken! Ze weet precies waar ze op moet letten en de kleinste details heeft zij in de gaten! In 1 woord geweldig. En wat helemaal leuk was, terwijl wij aan het toosten waren is Wendy de film gaan bewerken en kregen de gasten tijdens het feest de film al te zien!

Brenda & TomGetrouwd op 08.08.2014

Het contact was erg goed en gezellig, op de dag zelf hebben we de camera haast niet gezien zo subtiel is het verlopen. De resultaten zijn verbluffend! Aanvankelijk twijfelde we over het laten maken van een video, achteraf zijn we zeer blij. De video geeft de dag en emoties goed weer en zullen we zeker vaak terug kijken.

Nicole & DavidGetrouwd op 20.06.2014

Wendy is een geweldige persoonlijkheid om als videograaf bij je te hebben tijdens je bruiloft! Alles voelde heel ongedwongen en er werd veel gelachen, ook is ze heel lief! Het eindresultaat hadden we van te voren niet durven dromen en ook al onze gasten hebben met tranen in hun ogen genoten van de same day edit! De mogelijkheid om aan het begin van je feest al een same day edit af te kunnen spelen is zo geweldig, al je avondgasten zitten ook in een mum van tijd in de romantische bubbel en zijn startklaar om een topavond te maken! MyWeddingVideo.nl is zeker een aanrader!!

Froukje & MarvinGetrouwd op 28.05.2014

Wendy heeft onze dag prachtig in beeld gebracht, achteraf zijn we er nog blijer mee dan we van tevoren dachten. We kijken de film steeds terug, vaker dan de foto's. Ook de kinderen vinden het super om hun zelf zo in de film te zien. Een mooie herinnering van Onze grote dag!

Sandra & PjotrGetrouwd op 24.05.2014